Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idén is megrendezik a tavaly bemutatkozó és nagy sikernek örvendő veszprémi Auer Hegedűfesztivált. A koncertsorozat ma kezdődik, augusztus 7-ig tart, és a vonószene legtöbb típusát felsorakoztatja.

Auer Hegedűfesztivál Auer Fesztivál Auer Lipót Varga István Fülei Balázs Kováts Péter Gárdonyi Ifjúsági Kamarazenekar Ökrös Együttes Yuri Bashmet Ksenia Bashmet Kodály Vonósnégyes Glenn Dicterow Mendelssohn Kamarazenekar Madaras Gergely Kruppa vonósnégyes Attitude vonósnégyes Kelemen Barnabás Kocsis Zoltán Concerto Armonico Sergey Khachatryan Lusine Khachatryan Liana Isakadze Lajkó Félix Balázs János

0 Komment

Aki augusztus 5-én késő délután és este is az Auer Hegedűfesztivál koncertjeit választotta, annak fél 6-tól egészen este 11 óráig zenében gazdag élményekben volt része - megállás nélkül. Én így tettem, és jelentem, nem bántam meg.

Valeriy Sokolov
Valeriy Sokolov

0 Komment

Augusztus 5-én délelőtt a veszprémi Érseki Palota impozáns épületében jártunk, J. S. Bach két csellószvitjét, a G-dúrt (BWV 1007) és a D-dúrt (BWV 1012) Rohmann Ditta játszotta.

Rohmann Ditta
Rohmann Ditta (forrás: btf.hu)

0 Komment

Az első veszprémi Auer Hegedűfesztivál nyitóhangversenyére augusztus 4-én, a Hangvilla nevet viselő épületkomplexumban került sor. A koncert mintegy tiszteletadás volt a fesztivál veszprémi születésű névadója, Auer Lipót előtt, akinek hegedűjátékát egy rövid hangbejátszásból csodálhatta meg a közönség.

0 Komment

2015. augusztus 4-én startol Veszprémben az Auer Hegedűfesztivál, amely Auer Lipót hegedűművész és zenepedagógus emlékére és tiszteletére, idén először kerül megrendezésre.

(fotó: Sam Hymas)

0 Komment

HTML

Legfrissebb bejegyzések