Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A new york-i Metropolitan Opera az 1930-as évek óta rendez meghallgatásokat, hogy új, ígéretes tehetségeket fedezzen fel.

Aki itt akár csak a középdöntőig eljut, már jelentős lépést tett felfelé az operaénekesek ranglétráján. Ennek a válogatásnak köszönheti felbukkanását Renée Fleming, Susan Graham, Thomas Hampson, Eric Owens, Deborah Voigt és Frederica von Stade is.

Jövő vasárnap lesz a döntő. A kilenc döntős listája itt található: http://www.metopera.org/metopera/auditions/national-council.aspx. Válasszon mindenki szimpátiája szerint, és lehet szurkolni!

Playliszt

0 Komment

A világ vezető operaházát, a new york-i Metropolitant először 1883-ban nyitották meg. Akkori formájában még nem volt alkalmas nagyszabású előadások megvalósítására vagy befogadására, így a XX. század derekán átalakították. Új külsejét 1966-ban mutatta meg először a nagyközönségnek. Ismerjük meg alaposan e csodálatos épület titkait!

0 Komment

A Lincoln Center közepén fekszik az egyik leghíresebb, legfényűzőbb operaház, a Metropolitan. A világ legnagyobb énekesei, táncosai és színészei lépnek fel itt, számos permier írt történelmet az elmúlt majd' másfél évszázadban. De mi van a kulisszák mögött? Megmutatjuk azt, amit a csillogás elrejt a földi halandók szeme elől.

0 Komment

November 29-e jelentős nap a zenetörténetben - sok híres zeneszerző és előadóművész született, vagy éppen vett búcsút az árnyékvilágtól ezen a napon. De az év utolsó előtti hónapjának utolsó előtti napja a világ egyik legjelentősebb színpadának életében is fontos dátumnak tűnik.

0 Komment

HTML