Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért ájulnak el rögtön a zeneszeretők és a taxisofőrök is, ha Stradivarit hallanak? Hogyan képes egy márka évszázadok óta vezető szerepben fennmaradni a piacon? Hatással van-e a virtuózok játék közben hullajtott verejtéke a hegedű anyagának szerkezetére? Miért nem tárolják a milliárdos Stradivari-tulajdonosok zárt széfekben a hangszereiket?

Stradivari Kaposfest Nagyváry József Baráti Kristóf Eduard Wulfson Kirill Troussov Julien Quentin Belinszky Anna

2 Komment

Jó 15 évvel ezelőtt egy ismerősöm szólt, hogy a Vigadóban (akkor még nyitva volt) próbál a Liszt Ferenc Kamarazenekar, be lehetne lógni. Vivaldi Négy évszakja volt a menü, amit már akkor nagyon szerettem. A szólista Pauk György volt, az ő nevét akkor még nem ismertem, de már ott a helyszínen azonnal beláttam, hogy ez az én hiányosságom volt.

0 Komment

A Milwaukee-i Megyei Bíróság előtt bűnösnek vallotta magát Salah Salahadyn.

A 42 éves férfit azzal vádolták, hogy hogy ő volt az értelmi szerzője a Lipinski Stradivarius január végi eltulajdonításának. Az 1715-ben készült hangszer korábban Frank Almond, a Milwaukee-i Szimfonikus Zenekar koncertmestere tulajdona volt.

0 Komment

A legendás hegedűkészítő, Antonio Stradivari cremonai műhelyéből számtalan műremek került ki. ma körülbelül hétszázról tudunk, nem is egynek saját neve, önálló személyisége és története van. Ezek közül az egyik a világ egyik legdrágább hegedűje, a Lipinski Stradivarius.

0 Komment

HTML