Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma délután sajtótájékoztató keretében mutatták be Várjon Dénes és a Keller András vezette Concerto Budapest közös munkájának eredményét, a három lemezből álló, Beethoven összes zongoraversenyét tartalmazó kiadványt a Hungaroton Rottenbiller utcai székházában. Természetesen a méltán legendásnak nevezett stúdióban…

0 Komment

Arany szatén ingek, csillogó Bogányi-zongora, szalagavatóra emlékeztető frakkos elektromos gitárosok - már a látvány sem volt semmi, de a műsort is igen merészen állították össze a CAFe Budapest zárókoncertjére, Bogányi Gergely, Bogányi Bence és a Münchener Kammerorchester közös, október 18-i zeneakadémiai hangversenyére.

Bella Máté, Bogányi Bence és a Münchener Kammerorchester
Bella Máté, Bogányi Bence és a Münchener Kammerorchester

0 Komment

"Szerelmes lettem belé" - nyilatkozott Barenboim az új hangszerről, amelyet 18 hónapnyi intenzív munkának, valamint Chris Maene belga hangszerkészítő és a Steinway & Sons segítségének köszönhetően mutathatott be a londoni Royal Festival Hallban.

Daniel Barenboim az új zongoránál (fotó: AFP)

0 Komment

Várjon Dénes és Simon Izabella május 7-én újra közös koncertet ad a Zeneakadémián. A zongorista házaspárral a négykezes intimitásáról, a műsor összeállításáról, barátságokról és tervekről is beszélgettünk.

Simon Izabella és Várjon Dénes (fotó: Felvégi Andrea)

0 Komment

Ránki Dezső és a Concerto Budapest április 12-én két hangversenyen hat Mozart-zongoraversenyt szólaltat meg a Zeneakadémián. A különleges vállalkozás apropóján a zongoraművész a versenyművekhez fűződő személyes élményeiről, Keller Andrással való szakmai kapcsolatáról, valamint feleségével, Klukon Edittel és fiukkal, Ránki Fülöppel közös zenei munkájukról is mesélt.

Ránki Dezső
(fotó: Csibi Szilvia)

1 Komment