Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sosem gondoltam volna, hogy az általában az "aki éjjel legény" jellegű rosszalló beszólásokat megelőző "merre buliztál?" kérdésre nemes egyszerűséggel azt fogom válaszolni egyszer, hogy az Operában. A szemek többnyire elkerekedtek, és a szúrós megjegyzések is elmaradtak.

Magyar Állami Operaház Opera European Opera Days Aczél András Menyhárt Zsuzsanna Szilvásy Júlia Tatiana Melnik Balázsi Gergely Körtvély Gergő Karczag Márton Lakatos Márk Rőser Orsolya Hajnalka Várhelyi Éva Busa Tamás Fülep Máté Köteles Géza Nádasdy András Bognár Dorina Anger Ferenc Solymosi Tamás Várkonyi Judit Tóth Endre

0 Komment

Kolozsvár figyelme az idei évben fokozottan az ifjúságra terelődik, és vice versa, az ifjúságé Kolozsvárra, hiszen a sokszínű egyetemváros a 2015-ös évben Európa Ifjúsági Fővárosa, ami a programok kavalkádjában is megnyilvánul.

Olga Scheps
Olga Scheps (fotó: Uwe Arens)

0 Komment

A szerző-mű-(előadó)-befogadó közötti kapcsolat körbejárásával valószínűleg többezer oldalt töltöttek már meg - és még fognak is -, amit még érdekesebbé tehet a kérdés, hogy vajon létezik-e átjárás a különböző művészeti ágak között. Néhány válaszlehetőséget kaptunk a Sound as Space elnevezésű kiállításon. Vagy koncerten, vagy tulajdonképpen min is?

(fotó: Gryllus Ábris)

0 Komment

HTML