Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor először hallottam az akkor még készülődő kortárszenei sorozatról, bevallom, kicsit ódzkodtam tőle. Én és a kortárszene? Nem, köszönöm, inkább maradok a klasszikusoknál. Holott ez a koncertsorozat épp az olyanok számára ideális, mint én, aki egy-két rossz élmény miatt teljesen elzárkózott ezelől a "durva" hangzásvilág elől. Pedig az ilyen emberek azt sem tudják, mi fán terem ez az egész. Ezért aztán, mikor elindult a projekt, megígértem magamnak, hogy egyszer biztosan elmegyek.

Metronóm MetronómTető Duo SeRa Seleljo Erzsébet Razvaljajeva Anasztázia Corvin Room Corvin Club Tornyai Péter Láng István Zombola Péter Virágh András Gábor Horváth Márton Levente Zarándy Ákos Balogh Máté Kedves Csanád Wettl Mátyás kortárs kortárszene Bokor Lilla
Duo SeRa - Seleljo Erzsébet (szaxofon) és Razvaljajeva Anasztázia (hárfa)

0 Komment

Egy kortárs bemutatóval és egy teljes Schönberg-félidővel szemben mindössze negyedórányi Csajkovszkij? Megszoktuk, hogy az Óbudai Danubia Zenekar - közkeletű szóval élve - bevállalós, ám február 9-i műsor-összeállításuk a Zeneakadémián nem annyira bátornak, inkább vakmerőnek tűnt.

Óbudai Danubia Zenekar ÓDZ Kesselyák Gergely Luigi Piovano Zombola Péter kortárs kortárszene Zeneakadémia Bóka Gábor
Óbudai Danubia Zenekar (forrás: odz.hu)

0 Komment

A Fazekas György brácsaművész szerkesztésében és szervezésében megvalósuló koncerten Bach egyik legtöbbet idézett kompozíciója tucatszor hangzott el. Mégsem untuk meg.

0 Komment

HTML