Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Simon Izabella és Várjon Dénes töretlen lelkesedéssel készülnek a tavaly óriási sikert arató, idén második alkalommal megrendezésre kerülő Kamara.hu fesztiválra. Elsődleges védjegyük idén is a "kérlelhetetlen szakmai színvonal". Várjon Dénest legutóbbi beszélgetésünk alkalmával arról is faggattam, mi lesz az idei fesztivál témája, kiket hallhatunk majd a koncerteken, illetve milyen kiegészítő programokra számíthatunk.

Kamara.hu Zeneakadémia Simon Izabella Várjon Dénes Jörg Widmann Steven Isserlis Tabea Zimmermann Henning Kraggerud Christoph Richter Carolin Widmann Klenyán Csaba Kovács István Holló Aurél Viviane Hagner Sarah Shafer Fejérvári Zoltán Ránki Fülöp Környei Zsófia Mona Dániel
Simon Izabella és Várjon Dénes (fotó: Zeneakadémia / Tuba Zoltán)

0 Komment

…hanem a gyerekeknek szánt könyve is. Amikor Steven Isserlis csellóművész a Zeneakadémián adott koncertet 2014 decemberében Várjon Dénessel, élőben is meggyőzött arról, hogy nem pusztán a nagyon király haja miatt lett világhírű. Isserlis gyerekkönyve, a Miért csapott Beethoven a lecsóba? nemrég jelent meg magyarul, és gondoltam, elolvasom egyszer. Ebből végül az lett, hogy elolvastam többször.

Steven Isserlis
Steven Isserlis (fotó: New York Times / Jennifer Taylor)

0 Komment

A Concerto Budapest Dvořák- és Csajkovszkij-műsorral lépett a Zeneakadémia pódiumára. A vendégszólista a nagyszerű angol gordonkaművész, Steven Isserlis volt.

A hagyományos koncert-koreográfiát felülírva a hangverseny mindjárt egy versenyművel, Antonin Dvořák h-moll gordonkaversenyével kezdődött, Steven Isserlis éppen most megjelent szórakoztató zenetörténetének címét kiforgatva: belecsaptak a lecsóba.

0 Komment

HTML

Legfrissebb bejegyzések